Kaip naudoti kojinių lateksą Regia ABS? - kaSiulai.lt

Kaip naudoti kojinių lateksą Regia ABS?

Apr 03, 2024Julius Virbickas

REGIA ABS lateksas yra baltas, raudonas bei juodas. Tai tirštokas, į klijus panašus skystis, kuris išdžiuvęs primena gumą. Nepaisant to, kad yra priemonė be amoniako, patalpoje, kurioje naudosite lateksą, svarbu užsitikrinti gerą vėdinimą.

Kad lateksas nenutekėtų ir dailiai išdžiūtų ant kojinių padų, iš kartono iškirpkite du vidpadžius ir įleiskite juos į kojines. Imkite į ranką latekso buteliuką ir ant padų pieškite Jums patinkančius ornamentus, figūrėles ar raides. Galite pasitelkti ir trafaretus. Latekso skystį naudokite taupiai. Po paišymo procedūros leiskite kojinėms gerai išdžiūti. Džiovinimo procesą galite pagreitinti plaukų džiovintuvu.

Kai pirmasis Regia ABS latekso sluoksnis išdžius, galite dar kartą - du pakartoti piešimo procedūrą, kad pastorinti latekso sluoksnį. Kai paskutinį kartą padažysite, leiskite lateksui labai gerai išdžiūti, geriausia palikti per naktį. Didžiausiam dėvėjimo komfortui rekomenduojame neuždengti lateksu pernelyg didelio pėdos ploto. Latekso sluoksnis neturėtų būti ir itin storas. Naują latekso sluoksnį galite užnešti ant senojo viršaus ir bet kada vėliau.

Žmonės turintys jautrią odą ar alergiją panašiems chemijos pramonės produktams, turėtų vengti tiesiogiai per odą kontaktuoti su lateksu. Jei taip atsitiktų, skubėkite nuplauti odos paviršių su vandeniu ir muilu. Laikykite lateksą nepasiekiamoje vaikams vietoje.

Kojnių, išpieštų su lateksu, priežiūra

Kojines apdirbtas lateksu galite skalbti taip pat, kaip ir tokias pačias kojines be latekso. Kad apsaugoti latekso sluoksnį, reiktų prieš skalbiant jas išversti, kad latekso sluoksnis būtų kojinės viduje. Nedžiovinkite tokių kojinių džiovyklėje.

Atsargumo priemonės

Kai priešiate su lateksu reiktų imtis tokių pačių atsargumo priemonių kaip ir dirbant su klijais ar panašiais chemijos pramonės produktais. Prieš darbus ir po jų reiktų nusiplauti rankas, proceso metu nereikėtų valgyti.

Regia ABS lateksas negali visiškai pilnai būti nuimtas nuo tekstilės gaminių. Todėl patartina darbinį paviršių pilnai uždengti plėvele ar popieriumi ir apsaugoti drabužius bei namų tekstilę nuo nepageidautino sąlyčio su lateksu.

Jei latekso pateko į akis, skalaukite akis vandeniu keletą minučių. Prarijus latekso pasikonsultuokite su gydytoju jei jaučiate neįprastų simptomų.

Dėl latekso laikymo sąlygų

Apsaugokite latekso buteliuką nuo šalčio ir tiesioginės saulės spindulių. Lateksas turėtų būti laikomas ne žemesnėje kaip 7°C ir ne aukštesnėje nei 35 °C temperatūroje. Rekomenduojama laikyti lateksą kambario temperatūroje. Laikymui ar maišymui nenaudokite priemonių pagamintų iš aliuminio, vario ar vario lydynių. Data „geriausias iki“ yra ant buteliuko. Panaudoję buteliuką stipriai užsukite.

Po pirmojo buteliuko atidarymo Regia ABS lateksas tikrai gali būti naudojamas dar keletą kartų, tačiau ne amžinai. Kaip ir visi kiti skysčiai, lateksas su laiku po truputį išgaruoja.

More articles